Verslaggevers Bunniks Nieuws verrassen burgemeester

 

Verslaggevers Kuun Jenniskens en Agnes Corbeij van Bunniks Nieuws.nl (´t Groentje) hebben burgemeester Hans Martijn Ostendorp verrast met drie speciale pagina’s in de krant. Daarop komt FC Bevolking Bunnik aan het woord over de vertrekkende burgemeester. Hij wordt directeur van profvoetbalclub De Graafschap.

 

De samenwerking met Ostendorp als burgemeester is volgens Kuun en Agnes altijd prima verlopen. Anderzijds was dit ook zo voor Ostendorp. ,,Er was over en weer vertrouwen. Dat is nooit beschaamd. Wat ik vertelde werd niet verdraaid in de krant. Soms kon ik dingen niet zeggen en dan werd dat ook gerespecteerd”, aldus de burgemeester.

 

Op de drie pagina’s in het hart van de krant komen inwoners van de gemeente Bunnik aan het woord over hun ervaring met de burgemeester. Het in elkaar zetten van de verhalen bleek een dankbare klus. Agnes: ,,We waren in het begin bang dat iedereen een beetje hetzelfde zou zeggen, maar dat bleek reuze mee te vallen.´´

 

Bekijk hier Bunnik Nieuws.nl met  speciale Ostendorp-pagina´s.

 


Geplaatst op 18 september 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.