Verwijzing naar WhatsApp-nummer op voorpagina's

WhattsApp vol

BDUmedia brengt het WhatsApp-experiment in het gebied Midden-2 breder onder de aandacht. Op de voorpagina’s van Rijssens Nieuwsblad.nl, Hellendoorns Nieuwsblad.nl, Stad Nijkerk.nl, De Stad Amersfoort.nl, Kontakt Ermelo.nl, Kontakt Harderwijk.nl, Leusder Krant.nl, Veluweland.nl, De Puttenaer.nl en De Band.nl wordt vanaf de komende editie een vaste verwijzing naar het WhatsApp-nummer opgenomen (zie afbeelding). Ook doet de redactie bij bijzondere gelegenheden een oproep om foto’s en video’s te delen via WhatsApp. Je moet dan denken aan Oud & Nieuwvieringen, festivals en de lokale Sinterklaastintocht.

 

Sinds begin oktober is het mogelijk om in het gebied Midden-2 via WhatsApp met de redactie in contact te komen. Lezers met bijzondere foto’s/video’s of nieuwstips kunnen deze delen via het WhatsAppnummer 06-29623147. De redactie ontvangt nog steeds dagelijks apps van lezers. Alle lokale berichten worden doorgesluisd naar het platform ‘Deel je Nieuws’ op de website.

BDUmedia wil het gebruik van WhatsApp ook in andere gebieden inzetten. Het is nog niet bekend wanneer de andere regio’s volgen, maar waarschijnlijk is dit niet eerder dan in het nieuwe jaar.


Geplaatst op 27 november 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.