Videoredactie maakt 360-graden timelaps van één avond Ballonfiësta

Video neemt als informatiekanaal een steeds belangrijker plaats in bij de berichtgeving op de sites van BDUmedia. Binnen het bedrijf wordt mede daarom ook expertise ontwikkeld op dat vlak.

Bij de jaarlijkse Ballonfiësta, die van woensdag 21 tot en met zaterdag 24 augustus in Barneveld plaatsvond, heeft de videoredactie weer iets moois gemaakt. Er werd een avond lang tijdens het evenement gefilmd met een 360-gradencamera. Het resulteerde in de onderstaande timelaps (een versneld afgespeelde opname), in 360-graden dus.

Bekijk de timelapse hier. Gebruik de cursor en de ingedrukte linkermuisknop om het 360 gradeneffect te bekijken.


Geplaatst op 30 augustus 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.