BDU zendt live video uit vanuit luchtballon

ballonfiesta

Het videoteam van BDUmedia heeft woensdagavond live video gestreamd vanuit een luchtballon naar de vier schermen op de Koewei in Barneveld. Daar was tot en met zaterdagavond het Ballonfiësta Barneveld aan de gang.

Het doel was om de ballonvaart, die BDU-medewerker Peter Tijssen ging maken, live op het scherm te krijgen. Dat is gelukt. Het opstijgen, enkele delen tussendoor én de landing waren op de schermen te zien.

Bekijk hier de korte video-impressie van de avond.


Geplaatst op 21 augustus 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.