Videoworkshops voor bedrijven en verenigingen

Workshop Filmen met je smartphone

BDUmedia gaat cursussen ‘Filmen met je smartphone’ aanbieden. In mei en juni vinden de eerste twee commerciële videoworkshops van BDUmedia plaats in Barneveld in Ede.

 

Deelnemers, we mikken op bedrijven en verenigingen, leren hoe ze goed kunnen filmen met hun smartphone. Maar filmers krijgen ook tips over hoe ze hun video goed online kunnen inzetten. Deelnemers krijgen bovendien een mooie gadget waarmee hun filmcapaciteiten direct verbeteren.

 

Ken jij iemand die hier aan mee móét doen? Stuur onderstaand bericht dan snel naar hem of haar door, want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Mocht je in contact komen met een bedrijf dat een workshop incompany wil: geen probleem! We zijn flexibel en bieden de workshop per bedrijf op maat aan. Kom maar op. Voor meer informatie: klik op de foto!


Geplaatst op 12 april 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.