VIP-kaarten voor autoraces op TT-circuit Assen

Voor freelancers van BDUmedia zijn vijf keer twee VIP-tickets beschikbaar voor de Hankook-finaleraces op het TT-circuit in Assen. Deze worden gehouden in het weekend van 20 en 21 oktober. Let op: de VIP-tickets zijn voor zondag 21 oktober!

 

Na races in Duitsland, Oostenrijk, België en Engeland keren de Supercar Challenge en de GT & Prototype Challenge weer terug in Nederland. Het TT-Circuit is het decor voor de grote ontknoping: wie worden de nieuwe kampioenen van 2018?

 

Freelancers die belangstelling hebben voor de VIP-tickets (twee per persoon) kunnen een mail sturen naar contentmanager Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl). Bij meer dan vijf reacties wordt er geloot.

Meer informatie over de races op www.finaleraces.nl.  


Geplaatst op 28 september 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.