Vliegende start voor nieuwsdienst en video

capture_image_converted (1)

Het online bereik van BDUmedia blijft groeien. In januari, doorgaans qua nieuws nou niet de drukste maand van het jaar, zijn er weer flink wat records gebroken.

 

De websites van de lokale nieuws media-titels braken twee records. In januari vonden 681.000 unieke bezoekers onze titels online. Het oude record was 660.000 uit december.

 

Het oude pageview-record stamde uit november: 2,587 miljoen. In januari ging ook dat aantal er aan: 2,824 miljoen.

 

Video heeft in januari het views-record (aantal keer dat er op een BDU-video geklikt wordt) verpulverd. Het oude record dateerde uit april 2016, toen werd er ruim 38.000 keer geklikt. In januari is het nieuwe record gezet op 100.450 views. Dat is geen tikfout.

 

Op 31 januari is ook een deel van de nieuwe video huisstijl (zie afbeelding)
geïntroduceerd. Dit is onder meer zichtbaar geworden in de linker bovenhoek van onze video’s. Daar staat vanaf nu het logo van de titel, dat tevens aanklikbaar is.


Geplaatst op 3 februari 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.