VMBO-scholen gebruiken krant om imago te verbeteren

VMBO-scholen kampen nogal eens met een negatief imago. Met onder meer twee pagina’s (betaalde content) in de Barneveldse Krant wil een reclamebureau hier voor ‘De Meerwaarde’ verandering in brengen.

Onze freelancer interviewde in december 3 oud-leerlingen die nu succesvol zijn als ondernemer en we plaatsten het artikel natuurlijk ook online. Deel 2 is inmiddels ook gepubliceerd.

Onder het motto ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ heeft de afdeling Verkoop ook in Amersfoort succes geboekt. In De Stad Amersfoort worden binnenkort drie verhalen over het plaatselijke ROC gepubliceerd.


Geplaatst op 7 februari 2020

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.