Voetbalgala Ede schot in de roos

Het eerste Edese voetbalgala is vrijdagavond 23 juni bijzonder succesvol verlopen. Organisator was de Belangengemeenschap Edese Veldvoetbalverenigingen (BEV) in samenwerking met Ede Stad.nl.

 

In het organisatiecomité waren namens mediapartner Ede Stad.nl sportverslaggevers Wim van Kessel en Eip Janssen vertegenwoordigd (op de foto naast elkaar met witte en geruite blouse). Initiatiefnemer van het nieuwe evenement is oud-(prof)voetballer en huidig voetbaltrainer Lodewijk de Kruif. Alle twaalf veldvoetbalverenigingen uit de gemeente Ede waren met een afvaardiging aanwezig.

 

In het bomvolle restaurant Buitenzorg werden prijzen uitgereikt aan de beste speler, het voetbaltalent van het jaar, de beste keeper en de topscorer. Ook was er een prijs voor de vrijwilliger(s) van het jaar. Verder werden de kampioensteams van sv Otterlo en de vrouwen van DTS Ede gehuldigd.

Bekijk hier een video en lees het verslag over het voetbalgala.

 


Geplaatst op 26 juni 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.