Vrijkaarten cabaretier Peter Heerschop populair

Peter Heerschop met 'Van Horen Zeggen' foto: Joris van Bennekom,

Negen freelancers van BDUmedia hebben de afgelopen week gemeld dat ze belangstelling hebben voor twee gratis toegangskaarten voor een optreden in het Schaffelaartheater in Barneveld. Acht van de negen kozen voor een voorstelling van cabaretier Peter Heerschop en één voor een verrassingsconcert van pianist Wibi Soerjadi.

 

Omdat er voldoende vrijkaarten beschikbaar zijn kunnen we alle negen freelancers blij maken met twee gratis entreebewijzen voor hun favoriete optreden. Zij krijgen de tickets zo snel mogelijk thuisgestuurd.

 


Geplaatst op 18 november 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.