Vrijkaarten concert jazzpianist Michiel Borstlap

foto+ribbon_b

 

 

BDUmedia heeft twee vrijkaarten ontvangen voor een concert van Michiel Borstlap. Zaterdag 28 februari speelt hij werk van zijn nieuwste cd Frames in Theater Maitland in Driebergen. De muzikale avond begint om 20.00 uur. Mocht je interesse hebben, mail dan naar info@bdu.nl.

 

Jazzpianist Borstlap leidt zijn publiek door gevoelens en gedachten met muziek die zich bevindt tussen Erik Satie en Keith Jarret. In een ‘Connecting Conversation’ licht hij vooraf zijn inspiratie en leiderschap als kunstenaar toe.

 

Het spel van Borstlap werd omschreven als ‘crystalline piano playing’ (The New York Times) en ‘the rich melody and tonal clarity of a Mozart Sonata’ (The Washington Post). Zijn laatste cd Frames ontving lovende recensies: ’Beautiful music’ (Ludovico Einaudi), ‘Overwelmend’ (Het Parool), ‘Van een adembenemende schoonheid’ (jazzenzo.nl) en ‘van een schoonheid zoals we die in Nederland maar zelden horen’ (Platomania).

 

De carrière van Borstlap staat bol van successen: van de prestigieuze Amerikaanse Thelonious Monk/BMI Composers Award, tot de Europe Jazz Award en een platencontract bij Verve. Ook ontving hij een Gouden Kalf voor zijn muziek in de film Tiramisu. Borstlap werkte samen met beroemdheden als Herbie Hancock, Pat Metheny en afgelopen zomer met Ludovico Einaudi.


Geplaatst op 19 februari 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.