Vrijkaarten concert KTVM in samenwerking met Frans Duijts

De Koninklijke Tielse Vrijwillige Muziekvereniging, de KTVM, viert op 13 oktober het 115-jarig bestaan in de Agnietenhof in Tiel met een spetterend optreden, in samenwerking met Frans Duijts. De redactie van StadTiel.nl heeft twee vrijkaarten, die wij graag beschikbaar stellen aan onze freelancers.

 

Na een wervelend jubileumconcert in 2013, waarbij het harmonieorkest van de KTVM het publiek verraste door samen te werken met vele aansprekende artiesten, pakt het orkest dit jaar opnieuw uit door de samenwerking met Frans Duijts aan te gaan. Een unicum voor de vereniging en Frans Duijts.

 

Het Tielse amateurorkest zet een non-stop avondvullend programma neer. Met een soms verrassend repertoire voor zowel het harmonieorkest als voor Frans Duijts en Lisa Ké, luchtacrobatiek door Minke Ruel en professionele dans, licht en geluid is een avond vol luister- en kijkplezier gegarandeerd. De muzikale en artistieke leiding wordt gedaan door dirigent Ruud Welle.

 

Heb je interesse? Stuur een mailtje naar a.corbeij@bdu.nl.


Geplaatst op 28 september 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.