Vrijkaarten Formido Finaleraces TT-circuit Assen

foto+ribbon_b

 

BDUmedia heeft een aantal vrijkaarten voor de Formido Finaleraces op het TT-circuit van Assen. Dit evenement vindt plaats in het weekend van zaterdag 17 en zondag 18 oktober.

 

 

Het gaat om gratis entreebewijzen (maximaal twee per freelancer) ter waarde van 15 euro voor de racepaddock, Kinderen tot 12 jaar hebben hier onder begeleiding van een volwassene gratis toegang. Op de racepaddock kunnen bezoekers de deelnemende auto’s van dichtbij bekijken en fotograferen. Verder is een pitbox ingericht met racesimulatoren.

 

Er zijn finaleraces voor de Supercar Challenge, de Clio Cup Benelux en de Superkart Series.  Kinderen kunnen karten op een kartbaan, racen met radiografisch bestuurbare auto’s en er zijn springkussens en clowns. Meer informatie over het evenement is hier te vinden.

 

Belangstellenden kunnen vrijkaarten aanvragen bij Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl).

 


Geplaatst op 25 september 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.