Vrijkaarten Gamma Racing Day

BDUmedia

Op de TT van Assen vindt zondag 7 augustus de GAMMA racing day plaats. BDUmedia stelt enkele vrijkaarten beschikbaar, met toegang tot de paddock. Kaarten kunnen besteld worden bij de contentmanagers Alex Monster (a.monster@bdu.nl) en Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl). Graag het postadres vermelden in de e-mail.

 

De snelste karts ter wereld openen het programma met een race om het Europees kampioenschap. De motorcoureurs in de Yamaha R6-Cup vechten met de knie aan de grond en schouder tegen schouder hun duels uit. Bij de zijspannen wordt geracet om het wereldkampioenschap en de Yamaha R125 Cup – Powered by GAMMA komt in actie op zowel de TT-baan als het Junior Track. Bumper aan bumper gaat het in de Supercar Challenge, maar ook bij de historische toerwagens en GT’s. In de BOSS GP racen zeldzame bolides uit de Formule 1, GP2 en IndyCar tegen elkaarHet NEC Formule Renault staat met jong F1-talent garant voor autosport op het hoogste niveau.


Geplaatst op 29 juli 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.