Vrijkaarten Hankook Finaleraces op TT-circuit in Assen

Voor freelancers van BDUmedia is een beperkt aantal VIP-vrijkaarten beschikbaar voor de Hankook Finaleraces op zaterdag 21 en zondag 22 oktober. Tijdens dit evenement op het TT-circuit van Assen wordt het autoraceseizoen op spectaculaire wijze afgesloten.

 

Heb je interesse in de kaarten (maximaal twee per freelancer, op=op) stuur dan een mail met je naam, adresgegevens en de titel waarvoor je werkt naar directie.secretariaat@bdu.nl.

Klik hier voor meer informatie over de races. 


Geplaatst op 13 oktober 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.