Vrijkaarten Hét Preuvenement Barneveld

foto+ribbon_b

BDUmedia stelt enkele vrijkaarten beschikbaar voor Hét Preuvenement Barneveld op donderdag 3 september. Deze kaarten geven gratis toegang tot het evenement. Ter plekke kunnen bezoekers zelf muntjes kopen om daarmee de proeverijen te betalen.

Hét Preuvenement Barneveld is een culinair evenement voor iedereen die houdt van lekker eten. Je gaat in één avond tijd op een wervelende culinaire ontdekkingstocht. Lokale restaurants, cateraars en foodspeciaalzaken presenteren het beste dat Barneveld op smaakgebied te bieden heeft. Een avond dus om samen met vrienden, familie, kennissen of zakenrelaties heerlijke amuses, gerechtjes, wijnen en desserts te proeven. Het evenement op Landgoed de Schaffelaar start om 17.00 uur. Voor meer informatie zie www.preuvenementbarneveld.nl.

Vrijkaarten zijn verkrijgbaar bij een van de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Alex Monster (a.monster@bdu.nl) of Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl).


Geplaatst op 13 augustus 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.