Vrijkaarten kerstfair Mariënwaerdt

 

kerstfair

Wie een ‘heerlijke Kerst’ wil beleven kan van donderdag 8 tot en met zondag 11 december terecht op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, bij Beesd. Belangstellende freelancers kunnen vrijkaarten bestellen bij één van de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl). Graag het postadres vermelden in de mail.

 

Ruim honderd stands geven tijdens de kerstfair inspiratie voor de feestdagen, met kerstcadeaus, brocante, warme en feestelijke kleding en lekkernijen voor de kerstdis. Arrensleeën getrokken door paarden met bellentuig, live gezongen kerstliederen, workshops en rondleidingen in Huize Mariënwaerdt maken de kerstbeleving compleet.

Meer informatie op de website van Mariënwaerdt.


Geplaatst op 14 november 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.