Vrijkaarten Kromme Rijn Festival

Als onderdeel van de mediaovereenkomst die BDUmedia (in dit geval de editie ‘Bunniks Nieuws’ van Groentje) heeft met het Kromme Rijn Festival op evenementenlocatie de Landgoederij in Bunnik, zijn er vrijkaarten voor het muzikale evenement beschikbaar. Let wel: op = op en de aantallen zijn beperkt!

 

Liefhebbers van blues, soul, en jazz kunnen zondag 14 januari van 15.00 uur tot 21.00 uur hun hart ophalen tijdens het vierde Krommerijn Festival in Bunnik. Een deel van de recette is bedoeld voor het goede doel. Zo droeg de organisatie vorig jaar €16.500,= af aan het Fonds Verstandelijk Gehandicapten.

 

Meer informatie over het festival op: www.krommerijnfestival.nl. Liefhebbers kunnen zich bij Agnes Corbeij (a.corbeij@bdu.nl) melden.


Geplaatst op 22 december 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.