Vrijkaarten Mega Piratenfestijn uitverkocht

foto+ribbon_b

(KAARTEN VOOR DEZE ACTIE ZIJN HELAAS NIET MEER VERKRIJGBAAR; DE BELANGSTELLING WAS ZO GROOT DAT WE ER SNEL DOORHEEN WAREN; redactie).

Freelancers van BDUmedia kunnen maximaal twee vrijkaarten krijgen voor het Mega Piratenfestijn in recreatiegebied Zeumeren bij Voorthuizen (gemeente Barneveld). Dit muziekfeest vindt vrijdag 1 april plaats.

Bezoekers gaan alle grote namen uit het piratencircuit tegenkomen zoals Frans Duijts (foto), Roy Donders, Marianne Weber, Jan Keizer & Annie Schilder, Jannes, Sieneke, Koos Alberts,Thomas Berge, Lesley Williams, Stef Ekkel, Ancora, Gebroeders Ko, Bonnie St. Claire, Vinzzent, Django Wagner, Jacques Herb, Monique Smit en vele anderen. Willie Oosterhuis neemt de presentatie voor zijn rekening en het festijn staat weer bol van de verrassingen. De aanvang is om 19.30 uur.

Kijk voor meer info op: www.megapiratenfestijn.nl. Belangstellenden kunnen zich melden bij een van de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl).


Geplaatst op 10 maart 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.