Vrijkaarten Rollerdisco (12+) Amersfoort

rollerskate-in-amersfoort

(foto: Walter Goyen/Theater De Flint)

In theater De Flint in Amersfoort vindt vrijdag 20 januari een Old School Rollerdisco plaats. Vóór de Rollerdisco is er een Skate Workshop waarbij je onder andere nieuwe trucjes en stunts kunt leren. Kijk voor alle actuele informatie op deze site.

 

Het directiesecretariaat beschikt over een aantal vrijkaarten voor de entree, exclusief rolschaatsen. Als je belangstelling hebt, geef even aan hoeveel kaarten je zou willen gebruiken. We geven in ieder geval 2 kaarten per persoon weg maar, afhankelijk van de belangstelling, misschien ook meer.

 

Geïnteresseerden kunnen van hun belangstelling blijk geven via een mailtje aan de Content Managers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl).


Geplaatst op 13 januari 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.