Vrijkaarten: Schaatsen bij WinterparadIJS in Amersfoort

Deze winter kan er weer geschaatst worden bij het WinterparadIJS Amersfoort. Voor de zevende keer wordt de schaatsbaan, die 600 vierkante meter meet, op het Eemplein gebouwd. Dit jaar ligt het ijs er van vrijdag 22 november tot en met zondag 5 januari. En ook nu heeft de redactie van deze nieuwsbrief vrijkaarten geregeld voor onze freelancers. Belangstellenden kunnen zich melden bij: d.bleuel@bdu.nl.

Omdat natuurijs in hoog tempo een zeldzaam natuurverschijnsel begint te worden, kan de schaatsliefhebber in de regio Amersfoort zijn hart ophalen op de kunstijsbaan op het Eemplein in de Keistad.

In de weken voorafgaand aan de schoolvakantie verzorgt de organisatie bijvoorbeeld schaatslessen voor basisschoolleerlingen. Ook kunnen er afspraken op maat gemaakt worden voor bijvoorbeeld kansarme kinderen, mensen met een beperking en asielzoekerskinderen, zodat zij ook kunnen genieten van ijspret.

Daarnaast zijn er leuke activiteiten als de ijshockeycompetitie, curling en live optredens. Een team van enthousiaste vrijwilligers staat ook deze editie weer klaar om kaartjes te verkopen, schaatsen uit te geven en de bezoekers te voorzien van een warme chocolademelk of broodje rookworst.

Meer informatie op de site van WinterparadIJS.


Geplaatst op 6 december 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.