Vrijkaarten: U2 Afterparty met U2Two in Harderwijk

foto+ribbon_b

Voor de snelle beslissers: Bij het secretariaat van BDUmedia ligt een aantal vrijkaarten voor een optreden van U2Two in Theater Harderwijk. Dit optreden vindt plaats op aanstaande zaterdag 21 november.

 

In 2008 werd U2two opgericht door Harderwijker Sam Kramer (Bono). Hijzelf lijkt qua uiterlijk sprekend op de jonge Bono en hij zingt en klinkt zelfs als Bono. De ‘U2 Afterparty’ heeft het allemaal in zich: theatrale elementen van U2 uit de 90s en de vele grote hits, omlijst met live videobeelden. Bijzonder is de intieme “unplugged” start van de show, waarbij ook de nummers van het nieuwe album ‘Songs of Innocence’ worden gespeeld. De ‘U2 Afterparty’ is voor muziek- en theaterliefhebbers, voor U2 fan en niet U2 fan een ware lust voor oog en oor.

 

Kijk voor meer informatie op www.theaterharderwijk.nl.


Geplaatst op 16 november 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.