Vrijkaarten voor dancefestival Summer Energy

foto+ribbon_b

Ferry Corsten (foto) is de grote publiekstrekker van het dancefestival Summer Energy, dat zaterdag 6 juni in Amersfoort Vathorst wordt gehouden. BDUmedia heeft vrijkaarten beschikbaar voor freelancers. Zij kunnen hun interesse kenbaar maken bij een van de contentmanagers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) of Alex Monster (a.monster@bdu.nl). Overigens is de toegang alleen geldig voor personen boven de 18 jaar.

 

Ferry Corsten is een van de grondleggers van de huidige Nederlandse DJ successen in het binnen- en buitenland. Nog steeds draait hij in de wereldtop mee. Ongeveer 98 procent van zijn optredens vindt plaats in het buitenland.

Ook Sidney Samson, uitgeroepen tot ambassadeur van het festival, is aanwezig. Wederom voelt hij zich vereerd om speciaal op te treden voor zijn familie, vrienden en bekenden van vroeger. Zijn Amersfoortse roots vormen de grondslag voor zijn huidige internationale carrière.


Geplaatst op 17 april 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.