Vrijkaarten voor ´De Passie´ in Amersfoort

 

Voor freelancers van BDUmedia zijn tien gratis entreekaarten beschikbaar voor theaterconcert ´De Passie´op zaterdagavond 31 maart in de Flint in Amersfoort, aanvang 20.15 uur. Maximaal twee per persoon.

 

Heb je belangstelling voor twee vrijkaarten, stuur dan uiterlijk woensdag 21 maart een mail naar contentmanager Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl). Vergeet niet je adres, postcode en woonplaats erbij te zetten. Als meer dan vijf freelancers reageren, wordt er geloot.

 

‘De Passie’ is een muzikale ontmoeting tussen de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach en de musical Jesus Christ Superstar van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Een orkest, band, koor en solisten brengen de muziek van deze wereldberoemde componisten uit de 18e en 20e eeuw samen. ,,Een unieke combinatie tussen pop en klassiek.´´

 

Meer informatie: www.flint.nl.

(Foto: Peter Putters)

 


Geplaatst op 16 maart 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.