Vrijkaarten voor Diggy Dex in openluchttheater Soest

De Soester Courant is mediapartner van het pittoreske openluchttheater Cabrio in Soest, dat de hele zomer optredens heeft geprogrammeerd met artiesten van naam. Zo treedt vrijdag 14 september de populaire rapper/producent/liedjesmaker Diggy Dex op. Voor die voorstelling heeft BDUmedia een aantal vrijkaarten in de aanbieding (anderen betalen bijna 30 euro!) Belangstellenden kunnen een mail sturen naar één van de content managers.

 

Achter het pseudoniem van rapper/producent/liedjesmaker Diggy Dex gaat Koen Jansen schuil, die al een jaar of tien een vaste waarde is binnen de Nederlandse hiphop. Eerst als onderdeel van het collectief D.A.C., (met o.a. Wudstik en Jiggy Djé) maar sinds hij in 2006 zijn solodebuut Verhalen Vanuit De Sofa uitbracht is hij een gevestigde naam. Met zijn tweede, Mayonaise Voor De Ziel uit 2008, liet hij horen zichzelf tekstueel en muzikaal niet vast te willen pinnen. Met lovende recensies op zak van o.a. Nieuwe Revu, NRC Next en 3voor12 bewees Diggy Dex onderwijl op de Nederlandse podia en festivals ook live een niet te missen act te zijn.

 

Zijn najaars-clubtour ‘Golven’ met live band is voorbij en de lovende recensies stroomden binnen. De show in Hedon werd vanwege grote belangstelling verplaatst naar de grote zaal en Paradiso Noord/Tolhuistuin was uitverkocht. Nu Diggy Dex de smaak te pakken heeft, gaat hij met een aantal shows in het voorjaar van 2017 weer op tour.

 

September 2016 kwam zijn vijfde album ‘Golven’ uit met daarop de hit ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’ met JW Roy. Deze is reeds platina en staat al meer dan een jaar op de playlist van diverse radiostations. Met dit nummer won hij de buma nl award ‘Beste Single Pop’ en liet hij Marco Borsato en Guus Meeuwis achter zich. De hits ‘Morgen Komt Het Goed’ en de huidige single ‘Laten We Dansen’ met Paul de Munnik staan ook op het album. Afgelopen zomer had Diggy Dex samen met Ali B de hit ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’.

 

Diggy Dex was in november 2016 te zien in het tv-programma ‘Ali B Op Volle Toeren’. Aan deze aflevering werkte ook Boudewijn de Groot en Herman van Veen mee. De afgelopen tijd was Diggy Dex vaker te zien op tv bij onder andere ‘Ik Hou Van Holland’ en ‘NOS Sportgala’. Aan het einde van 2016 bracht hij samen met Guus Meeuwis de single ‘Tabee’ uit speciaal voor ‘Groots met een zachte G’ in de Ziggo Dome, waar hij ook als gastartiest bij was.

 

Op 17 april 2017 heeft de Nederlandse rapper een show in Koninklijk Theater Carré. Hij zal er niet alleen met zijn live band staan maar ook met diverse gastartiesten zoals: Eva de Roovere, JW Roy, Stef Bos en Paul de Munnik. Kortom, Diggy Dex is klaar voor het festivalseizoen 2017 en in 2018 zal hij een theatertour gaan doen.

 

De voorstelling begint om 20.30 uur. Vanaf 19.30 uur kunnen toeschouwers in het theater terecht. Belangstellenden kunnen mailen met contentmanager Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl) of één van de andere contentmanagers. Op = op.

 


Geplaatst op 20 juli 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.