Vrijkaarten voor Hét Preuvenement Barneveld

Het directiesecretariaat beschikt over een aantal toegangskaarten voor Hét Preuvenement Barneveld, dat woensdag 30 en donderdag 31 augustus bij het Schaffelaartheater wordt gehouden.

Ben jij een culinair liefhebber? Mail naar directie.secretariaat@bdu.nl. We geven twee kaarten per persoon weg. Op = op.

 

Kijk voor meer informatie op www.preuvenementbarneveld.nl

 

Denk eraan dat de kaarten alleen toegang geven tot het evenement. Gerechten kunnen worden afgerekend met muntjes die verkrijgbaar zijn op het terrein.


Geplaatst op 18 augustus 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.