Vrijkaarten voor kamer-muziekfestival in De Flint

De redactie van de nieuwsbrief heeft 3 x 2 kaarten beschikbaar om weg te geven voor het kamermuziekfestival ‘September Me’ dat op vrijdag 21 en zondag 23 september in cultureel centrum De Flint in Amersfoort wordt gehouden.

 

September Me is het jaarlijkse kamermuziekfestival in Amersfoort (klassieke muziek). Met een frisse en eigentijdse blik stelt Ragazze Quartet, artistiek leider van het festival ieder jaar een wonderbaarlijk en kleurrijk festivalprogramma samen.  Met veel aandacht voor upcoming artists die op het punt staan (internationaal) door te breken én muzikanten die de grenzen opzoeken en vanuit klassieke muziek verbindingen leggen met theater, film en andere kunstdisciplines. Flint in Amersfoort is bruisend festivalhart met heerlijke hapjes, drankjes en bijzondere randprogrammering.

 

Het aantal kaarten is beperkt. En ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’.  Reacties graag zo snel mogelijk naar: d.bleuel@bdu.nl.


Geplaatst op 14 september 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.