Vrijkaarten voor landgoedfair op Betuws buiten Mariënwaerdt

Van woensdag 15 t/m zondag 19 augustus vindt op het sfeervolle Betuwse landgoed Mariënwaerdt  bij Beesd aan de rivier De Linge de 24ste Landgoedfair plaats. BDUmedia heeft voor de liefhebber een beperkt aantal vrijkaarten in de aanbieding. (op = op!)

 

Tradities bewegen mee met de tijd en passen zich geleidelijk aan. Dat doet de organisatie bij de Landgoedfair met geheel biologische catering, meer duurzame standhouders, een gezellig foodfestival en leuke workshops voor jong en oud! Maar natuurlijk zijn er ook weer de demonstraties in de ring, gezellige terrasjes, leuke kinderactiviteiten, muziek, kleding & accessoires, buitenmeubelen, antiek en brocante.

 

Op de Landgoedfair zijn verder ruim 190 standhouders aanwezig met originele artikelen voor in en om het huis, bijzondere kleding en tal van accessoires. Uit kramen en busjes presenteren hippe ondernemers hun huisgemaakte, biologische en verse producten.

 

Workshops, demonstraties en leuke kinderactiviteiten zorgen ervoor dat iedereen zich vermaakt op de Landgoedfair. U kunt mee met een rondleiding door het Grote Huis Mariënwaerdt, of kijken naar demonstraties met paarden, roofvogels, honden en nog veel meer. Even buiten het fairterrein wordt op zaterdag een rundveeshow gehouden: de ‘Dairy Fair Mariënwaerdt’. De mooiste Frisian-Holsteiner koe wordt verkozen tot ‘barones’.

 

Belangstellenden voor vrijkaarten kunnen mailen met: directie.secretariaat@bdu.nl. Voor meer informatie over het landgoed en de fair zie de links in de eerste alinea.


Geplaatst op 30 juli 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.