Vrijkaarten voor Landgoedfair op Betuwse Mariënwaerdt

BDUmedia heeft een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor de landgoedfair op de Betuwse  ‘Heerlijkheid Mariënwaerdt’. De ‘markt’ is van woensdag 21 tot en met zondag 25 augustus in het plaatsje Beesd. Belangstellenden kunnen mailen naar: directie.secretariaat@bdu.nl voor kaarten (2 per persoon). Op=op.

Van 21 t/m 25 augustus organiseert Landgoed Heerlijkheid  Mariënwaerdt voor de 25e keer de jaarlijkse Landgoedfair, met als thema ‘Tijd voor een feestje’. Dit jaar met een feestelijke avondopenstelling.

Het evenement begon In 1995 met als doel het grote publiek te laten kennismaken met bijzondere, ambachtelijke producten van kleine producenten en met de landgoedproducten. 

Nu, 25 jaar later, is het evenement uitgegroeid tot één van de langst bestaande fairs van Nederland. De Landgoedfair is na 25 jaar een heuse traditie geworden. 

De 25e editie wordt weer een Landgoedfair met geheel biologische catering, duurzame standhouders, een gezellig foodfestival en leuke workshops voor jong en oud! Maar natuurlijk zijn er ook weer de demonstraties in de ring, gezellige terrasjes, leuke kinderactiviteiten, muziek, kleding & accessoires, buitenmeubelen, antiek en brocante.


Geplaatst op 19 juli 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.