Vrijkaarten voor Mudrun Fun (Amersfoort)

foto+ribbon_b

Voor de derde keer op rij wordt in Amersfoort (de wijk Vathorst) de zogeheten Mudrun Fun gehouden. Het evenement -voor de hele familie- duurt twee dagen. BDU-freelancers kunnen in aanmerking komen voor vrijkaarten aan het sportieve gebeuren dat zaterdag 18 en zondag 19 april gaat plaatsvinden.

 

De organisatie noteerde tot nu toe al 2.100 inschrijvingen. En daarmee belooft het evenement opnieuw een groot succes te worden.  Het maximale aantal deelnemers per dag is 1.500 deelnemers en daarmee komt het verzadigingspunt inmiddels in zicht.

 

Mudrunfun is een combinatie van gezondheid en fitness in een familievriendelijke atmosfeer. Vathorst zal twee dagen lang het toneel zijn van schuim, water, modder, en veel lol. ,,Het heet de Mudrun Fun, maar er zijn meer obstakels dan alleen het modderbad”, laat de organisatie weten. De deelnemers trotseren een waterobstakel, een glijbaan, doolhof, schuimbad en nog veel meer leuke hindernissen. ,,Het is gewoon een lekker dagje uit. Er is gezelligheid en een dj. Mudrun Fun biedt de mogelijkheid om met vrienden, familie, collega’s, sportvrienden op een leuke manier lol te maken”, aldus de organisatie. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 1, 2, 5, 4 en 8 kilometer.

 

Plezier en prestatie gaan bij dit sportevenement hand in hand. Deelnemers kunnen zowel individueel als in groepsverband deelnemen. De Mudrun Fun wordt gehouden op een braakliggend terrein aan de Nijkerkerstraat in Vathorst 9in één van de oksels van klaverblad Hoevelaken). Daar ligt een groot braakliggend terrein met veel modder.

 

Het inschrijfgeld loopt uiteen van  €7 tot  €16 voor de 8 kilometer route. BDU freelancers kunnen gratis deelnemen, zolang er kaarten zijn. Het maximaal aantal deelnemers is 1500 per dag dus wees er snel bij er zijn nog 1000 kaarten beschikbaar. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij de Content Managers (Daan Bleuel; d.bleuel@bdu.nl, Alex Monster (a.monster@bdu.nl) of Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl).  Op de website www.mudrunfun.nl staat meer informatie over dit evenement.


Geplaatst op 3 april 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.