Vrijkaarten voor muzikale voorstelling 'De geest van Jan Wolkers'

Freelancers van BDUmedia komen in aanmerking voor vrijkaarten voor de muzikale voorstelling ‘De geest van Jan Wolkers’ van gitarist Nico Arzbach, saxofonist Roland Brunt en tekstschrijver Peter Smit. De voorstelling vindt zaterdag 7 april plaats in het gezellige Leusdense theater ‘De Tuin’ (in winkelcentrum De Hamershof) en begint om 20.00 uur.

 

In 2014 schrijven Arzbach, Brunt & Smit het nummer ‘De Geest van Jan Wolkers’. Het nummer geeft inspiratie voor meer liedjes over deze beroemde en veelbesproken schrijver, beeldhouwer, kunstschilder en natuurvriend. Het resultaat is hun derde cd, die de kern vormt van dit nieuwe literaire muziekprogramma. De beste nummers van hun andere cd’s en een paar De Dijk klassiekers maken de avond compleet.

 

De muziek van Arzbach, Brunt & Smit wordt in Het Parool omschreven als: ‘geënt op Todd Rundgren en Little Feat, goed verzorgd en met een stevig en helder geluid’. Over de teksten: ‘ruig romantisch, soms melancholiek. Niveau: uitstekend.’

 

Gitarist Nico Arzbach is in 1981 één van de oprichters van popgroep De Dijk. Een paar jaar later komt saxofonist Roland Brunt de band versterken. Tijdens een sabbatical (in 2012) komen ze in contact met tekstschrijver Peter Smit, met wie ze twee cd’s maken. Onder de naam Arzbach, Brunt & Smit treden ze op in o.a. De Rode Hoed, De Balie, Paradiso in Amsterdam en Theater Bouwkunde in Deventer. De bezetting is als volgt:
Nico Arzbach  – gitaar en zang.
Roland Brunt  – saxofoon, dwarsfluit en zang.
Peter Smit     – voordracht.

 

Belangstellenden kunnen zich melden bij contentmanager Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl) óf bij één van de andere contentmanagers. Per persoon zijn er in principe maximaal twee kaarten beschikbaar.


Geplaatst op 29 maart 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.