Vrijkaarten voor spetterende Gildefeesten in Soest

Vendelzwaaien bij de Gildefeesten in Soest

De redactie van deze website heeft een aantal vrijkaarten in de aanbieding voor de zogeheten Gildefeesten in Soest.

Vanaf zaterdag 17 tot en met maandag 26 augustus worden in Soest weer de jaarlijkse gildefeesten georganiseerd rondom het Koningsschieten door de gildebroeders van het Groot Gaesbeeker Gilde.

In het eerste weekend de 2e editie van het Soester Wandelweekend, een samenwerking van de Rotaryclub Soest-Baarn met Le Champion. Dit is de opmaat naar een zeer afwisselend programma, verzorgd door Stichting Gildefeesten Soest in samenwerking met het Groot Gaesbeeker Gilde.

Muzikale, culturele, sportieve en folkloristische activiteiten vormen de ingrediënten voor een tiendaags volksfeest voor Soest en omstreken, waarbij dat laatste zeer ruim genomen mag worden.

Fiets en wandeltochten, een Gildeloop, feestavonden met Wolter Kroes, JeBroer en vele anderen, kinder- en volksspelen een volkspaardenfeest, koningsschieten en nog veel meer!

Op de site van de Gildefeesten staat het complete programma vermeld. Belangstellenden kunnen zich melden bij contentmanager Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl) of -na 9 augustus- bij het secretariaat (directie.secretariaat@bdu.nl)


Geplaatst op 26 juli 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.