Vrijkaarten voor toegang Preuvenement Barneveld

Het winnende gerecht in 2018. (Foto: Fred Dorfel)

Voor freelancers van BDUmedia zijn gratis toegangskaarten (twee per freelancer) beschikbaar voor culinair festijn Hét Preuvenement in Barneveld.

Woensdag 28 augustus (18.30-23.00 uur) en donderdag 29 augustus (17.00-23.00 uur) staat het plein bij het Schaffelaartheater in het teken van eten en drinken. ,,Onze lokale horecaondernemers trekken alles uit de kast om bezoekers te verrassen met heerlijke gerechtjes uit eigen keuken”, meldt de organisatie van het evenement.

Vrijkaarten kun je bestellen door een mail te sturen naar naar marketing@bdu.nl. De tickets geven overigens alleen toegang tot Hét Preuvenement. Gerechten kunnen worden afgerekend met muntjes die verkrijgbaar zijn op het terrein. Meer informatie op www.preuvenementbarneveld.nl


Geplaatst op 8 juli 2019

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.