Vrijkaarten voor try-out voorstelling cabaretier Patrick Nederkoorn

 

BDUmedia heeft vrijkaarten in de aanbieding voor een try-out voorstelling van cabaretier Patrick Nederkoorn. Nederkoorn, afkomstig uit Amersfoort, treedt zaterdag 17 november op in het Leusdense theater De Tuin met zijn derde solo-voorstelling ‘Ik betreur de ophef’.

 

Patrick Nederkoorn (die in 2017 genomineerd was voor de ‘Neerlands Hoop’, een landelijke cabaretprijs voor aanstormend talent) is lid van het team van Spijkers met Koppen, cabaretier en columnist. In zijn derde avondvullende solovoorstelling vertelt hij op aanstekelijke wijze over zijn verleden als gemeenteraadslid. Nederkoorn zat van 2010 tot 2014 voor D66 in de Amersfoortse gemeenteraad.

 

Wat bezielde hem? Welke abjecte standpunten heeft hij verdedigd? Wat liep er zo grandioos mis? En met wie belandde hij in de bezemkast?

 

‘Ik betreur de ophef’ is een grappig en pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens. ‘Een gedreven, energieke verteller. (…) Nederkoorn laat zien dat hij een cabaretier is om rekening mee te gaan houden’, schreef NRC Handelsblad over zijn vorige programma. ‘Met sterke grappen zet Nederkoorn een vet uitroepteken achter de kwalificatie ‘groot talent’, aldus de Volkskrant.

 

Belangstellenden kunnen mailen met Contentmanager Daan Bleuel, d.bleuel@bdu.nl.


Geplaatst op 2 november 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.