Vrijkaarten voor Winterfair De Weistaar

BDUmedia heeft vrijkaarten in de aanbieding voor de jaarlijkse Winterfair ‘De Weistaar’. De regionaal bekende wintermarkt wordt dit jaar voor de negentiende keer gehouden.

 

Op boerderij de Weistaar, in het buitengebied van Woudenberg/Maarsbergen (Rottegatsteeg 6, Maarsbergen) wordt dit jaar voor de 19e keer de winterfair georganiseerd met als thema ‘landelijk onthaasten’.

 

In ongedwongen sfeer kan de bezoeker genieten van de bijzondere winterfair, waar 70 -met zorg gekozen- gepassioneerde standhouders hun producten presenteren. Het gaat daarbij om artikelen op het gebied van wonen, mode, brocante, curiosa, tassen, sieraden, sjaals, bloemwerk, delicatessen en meer.

 

De Winterfair wordt dinsdag 13, woensdag 14 en en donderdag 15 november gehouden. De beurs is dagelijks vanaf 10.00 uur open. Op dinsdag en woensdag sluit De Weistaar om 21.00 uur, op donderdag om 18.00 uur. Zonder vrijkaart kost de entree 8,=. per persoon. 

 

Belangstellenden kunnen voor vrijkaarten contact opnemen met het directiesecretariaat: e-mail: directie.secretariaat@bdu.nl. Vermeld daarbij je volledige adresgegevens (kaarten worden per post opgestuurd) en de BDU-titel waaraan je als freelancer verbonden bent! Meer informatie bij Contentmanager D. Bleuel, d.bleuel@bdu.nl.


Geplaatst op 2 november 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.