Vrijkaarten voor winterfair in Dickensstijl

foto+ribbon_b

In en rondom De Beeldentuin aan de Oude Barnevelderweg 5 in Garderen wordt in december een meerdaagse winterfair in Dickensstijl gehouden. Voor freelancers van BDUmedia is een aantal vrijkaarten beschikbaar, maximaal vier per persoon.

De data van de winterfair zijn donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 december en woensdag 9, donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 december. Openingstijden: 10.00-21.00 uur en op de zaterdagen 10.00-17.00 uur. Er zijn talrijke stands met onder meer delicatessen, mode en decoraties. Verder treden Dickens-koren op en zijn er demonstraties van oude ambachten.

 

Meer informatie op de website www.winterfairgarderen.nl.

 

Vrijkaarten bestellen kan door een mail te sturen naar contentmanagers Alex Monster (a.monster@bdu.nl), Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl) of Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl).

 


Geplaatst op 27 november 2015

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.