Vrijkaarten voor WinterparadIJS Amersfoort

Deze winter kan er weer geschaatst worden bij het WinterparadIJS Amersfoort. Voor de vijfde achtereenvolgende keer is de overdekte schaatsbaan, die meer dan 600 vierkante meter meet, op het Eemplein opgebouwd. Dit jaar ligt het ijs er tot en met zondag 7 januari. Bij het Content Management van BDUmedia is een aantal vrijkaarten beschikbaar voor belangstellenden.

 

Initiatiefnemer André van Gelderen (exploitant van het nabij gelegen etablissement ‘Zandfoort aan de Eem’) vertelt: ,,De baan op het Eemplein is inmiddels een begrip en vele Amersfoorters weten de weg naar het WinterparadIJS dan ook te vinden. In de weken voorafgaand aan de schoolvakantie kunnen alle basisschoolleerlingen komen schoolschaatsen. Ook maken we afspraken op maat voor bijvoorbeeld kansarme kinderen, mensen met een beperking en asielzoekerskinderen, zodat zij ook kunnen genieten van ijspret.

 

Van Gelderen: ,,Daarnaast organiseren we leuke activiteiten als de ijshockeycompetitie, curling en live optredens. Nieuw is dat we dit jaar ook activiteiten voor ouderen willen organiseren, zoals een gezellige avond met muziek en een stamppottenbuffet.“

 

Een team van zestig enthousiaste vrijwilligers staat ook dit jaar weer klaar om kaartjes te verkopen, schaatsen uit te geven en de bezoekers te voorzien van een warme chocolademelk of broodje rookworst. Geïnteresseerden kunnen voor vrijkaarten in aanmerking komen door een mailtje te sturen naar Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl).


Geplaatst op 8 december 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.