Vrijkaarten voor Winterparadijs-ijsbaan Amersfoort

foto+ribbon_b

 

Schaatsliefhebbers opgelet: BDUmedia geeft een (beperkt) aantal vrijkaarten weg voor WinterparadIJS Amersfoort. 

 

Op het Eemplein in Amersfoort, het middelpunt van het tweede en eigentijdse stadshart aan de Eemhaven, is deze winter voor de tweede maal een grote schaatsbaan aangelegd. Tot en met zondag 4 januari kan iedereen uit Amersfoort en omgeving de ijzers onderbinden en genieten van ijspret, winterse hapjes en feestelijke optredens bij het WinterparadIJS Amersfoort. Klik hier voor het programma, de komende weken.

 

De schaatsbaan verplaatst dit jaar een stuk richting de Eemhaven. Het horecapaviljoen, waar bezoekers met een kopje koffie, een biertje of glühwein de verrichtingen op de baan kunnen bekijken, verhuist mee en wordt pal naast de schaatsbaan gelegd. Ook is er een schaatsterras waar schaatsers even gezellig kunnen zitten, ouders goed zicht hebben op hun kinderen en kan worden uitgerust met een warme chocomel in de hand.

 

Speciaal voor freelancers van BDUmedia heeft de redactie een aantal vrijkaarten in de aanbieding. Let op: het aanbod is beperkt! Belangstellenden kunnen hun belangstelling kenbaar maken via het volgende e-mailadres: m.geerse@bdu.nl. Maximaal twee per persoon.


Geplaatst op 17 december 2014

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.