Vrijkaarten voor zandsculpturen in Garderen

Het Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen is tot en met 27 oktober van maandag tot en met zaterdag te bezoeken. Voor freelancers van BDUmedia liggen vrijkaarten klaar!

 

Het Zandsculpturenfestijn is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toeristische attractie van formaat. Dit jaar is het thema ‘Hollandse Meesters’. De zandbeelden zijn deels in de buitenlucht geëxposeerd, deels overdekt. Op het terrein bij De Beeldentuin in Garderen is ook een restaurant gevestigd.

 

BDU-freelancers kunnen het zandsculpturenfestijn gratis bezoeken. Vrijkaarten zijn beschikbaar bij het secretariaat van BDUmedia. Een mailtje naar: directie.secretariaat@bdu.nl met naam, adresgegevens en de titel waaraan je verbonden bent, is voldoende. Vermeld ook even voor hoeveel kaarten je in aanmerking wenst te komen.

 

Meer informatie op de site van het zandsculpturenfestijn.


Geplaatst op 11 juni 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.