Vrijkaarten voor Zandsculpturenfestijn Garderen

Vanaf vandaag zijn ze weer beschikbaar: vrijkaarten voor het populaire Veluws Zandsculpturenfestijn bij De Beeldentuin in Garderen! Het seizoen loopt van 14 april tot en met 28 oktober. Kijk voor meer informatie op www.zandsculpturen.nl. Heb je interesse? Mail dan even naar directie.secretariaat@bdu.nl.

 

Het Veluws Zandsculpturenfestijn is tot en met 28 oktober van maandag tot en met zaterdag te bezoeken. Het thema is dit jaar ‘Erop uit in eigen land’. Het thema is uitgewerkt in talloze beeldhouwwerken van zand. Een beleving voor jong en oud.

 

In het overdekte deel van het terrein vindt de bezoeker zo’n veertig sculpturen die een gezelschapsspel uitbeelden. De uitdagende opdracht: bedenk welk spel elk zandsculptuur uitbeeldt. Wie ze allemaal goed heeft, maakt kans op leuke prijzen.

Bij het Veluws Zandsculpturenfestijn is ook het zelfbedieningsrestaurant de Plattelands Preuverie. Geheel in stijl en omringd door kabouters, kan de bezoeker er genieten van koffie met gebak, een lunch of een lekkere snack. Een uitgebreid assortiment met diverse dranken, gebak, broodjes, friet en snacks. Naast de Plattelands Preuverie is er op het terrein ook lunchroom De Rozentuin.

 

Voor de openingstijden, klik hier.


Geplaatst op 14 april 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.