Vrijkaarten voorstelling 'Piepschuim' in theater 'De Tuin' in Leusden

BDUmedia heeft voor de theaterliefhebber weer een aantrekkelijke aanbieding. Voor de voorstelling ‘Piepschuim’ (zaterdag 25 maart) hebben we een flink aantal vrijkaarten te vergeven. (Hieronder meer informatie over de inhoud van het programma).

 

Plaats van handeling is het intieme theater ‘De Tuin’ in Leusden. De kaarten zijn in het kader van een mediapartnerschap (de Leusder Krant publiceert regelmatig het programma van het theater in de krant) beschikbaar gesteld. Dat ‘mazzeltje’ geven we graag door aan onze correspondenten.

 

Geïnteresseerden kunnen in een mail aan één van de Content Managers Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl), Alex Monster (a.monster@bdu.nl) of Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl) blijk geven van hun belangstelling. Wie het eerst komt, het eerst maalt..

 

Mogelijk ken je Piepschuim (Cor Burger, Robbert Koekoek en Jacco Westeneng) van één van de succesvolle eerdere theaterprogramma’s. Of je bent één van die tienduizenden mensen die Piepschuim gezien heeft op festivals als Mundial, De Beschaving, De Boulevard of Oerol. Dan kom je zeker kijken.

 

Ken je Piepschuim nog niet, dan is dit je kans: Piepschuim komt in Theater De Tuin. Laat je onderdompelen in de wereld die Piepschuim heet.

 

Zo doen we dat hier is een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote thema’s en kleine problemen. Het bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret, en theater: tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje. Hoe vang je de Nederlandse geest? Wat is de mores van deze tijd? Wat voor land zijn we eigenlijk geworden? Vragen, vragen, vragen en Piepschuim zou het antwoord ook niet weten. Maar daar gaat dit programma ook niet over. Zo doen we dat hier gaat over jou, over mij, over ons dus. Over grote thema’s en een klein hartje. Dichtbij huis, in de achtertuin met een kopje thee of een goed glas bier.
Regieadvies: Karel de Rooij.

 

De voorstelling begint om 20.00 uur. Theater De Tuin is gevestigd in het hart van winkelcentrum De Hamershof (naast sporthal De Korf) aan de Smidse.

Hier is meer informatie


Geplaatst op 17 maart 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.