Vrijkaarten voorstelling 'Van konijn tot fortuin'

konijntotfortuin

Voor de snelle beslissers onder de freelancers van BDUmedia zijn gratis toegangskaarten beschikbaar voor de voorstelling ‘Ruilen: van konijn naar een fortuin´ in het Schaffelaartheater in Barneveld.

 

De voorstelling is al op donderdagavond 12 januari (20.15 uur, Rabobank-zaal) en de gratis entreebewijzen – maximaal vier per freelancer – kunnen tot en met dinsdag 10 januari besteld worden via een mail naar directie.secretariaat@bdu.nl.

Vergeet niet adres (inclusief postcode) te vermelden, zodat de kaarten direct kunnen worden opgestuurd.

 

 

Albert Klein Haneveld en Stefan Egberts laten in het Schaffelaartheater zien hoe zij van niets een fortuin maken. Ze halen via Marktplaats een gratis konijn op en dat is het begin van een bijzonder en onvoorspelbaar avontuur.

Tip voor de bezoekers: neem iets mee om te ruilen! ,,Het is de eerste stap op weg naar je eigen fortuin´´, aldus Klein Haneveld en Egberts.

 


Geplaatst op 5 januari 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.