Vrijkaarten winterfair De Weistaar

Boerderij De Weistaar aan de Rottegatsteeg 6 in Maarsbergen houdt dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 november een winterfair. Voor freelancers van BDUmedia is nog een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, ter waarde van 8 euro. Interesse? Stuur een mail naar directie.secretariaat@bdu.nl. Maximaal twee entreebewijzen per persoon en op is op.

 

,,Van kunst tot brocante, van lifestyle tot mode en van delicatessen tot streekgerechten in het restaurant. Dit is slechts een greep uit het aanbod van wat u ook dit jaar van ons mag verwachten´´, meldt Boerderij De Weistaar. ,,Daarnaast is er veel te doen, te zien en te proeven. U kunt workshops volgen, demonstraties bekijken of een modeshow bijwonen.´´

Meer informatie op www.winterfairdeweistaar.nl. 

 


Geplaatst op 9 oktober 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.