Vrijkaarten winterfair De Weistaar

weistaar

Partycentrum De Weistaar aan de Rottegatsteeg in Maarsbergen houdt dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 november de zeventiende editie van de jaarlijkse winterfair.

Voor freelancers van BDUmedia is een aantal gratis toegangsbewijzen beschikbaar. De vrijkaarten kunnen worden besteld door een mail te sturen naar één van de contentmanagers: Alex Monster (a.monster@bdu.nl), Daan Bleuel (d.bleuel@bdu.nl) of Wim Vonk (w.vonk@bdu.nl). Graag het postadres vermelden in de mail.

De openingstijden van de winterfair zijn dinsdag en woensdag van 10.00-21.00 uur en donderdag van 10.00-17.00 uur. Parkeren is gratis. Thema is dit jaar ‘Vier de winter’ : van kunst tot brocante, van lifestyle tot mode en van delicatessen tot streekgerechten. Er zijn ook workshops en modeshows.

Kijk voor meer informatie op de website www.winterfairdeweistaar.nl


Geplaatst op 14 november 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.