Wandelgids freelancer Barneveldse Krant met korting

Freelance-journalist Jolanda Denekamp schrijft tweewekelijks in de Barneveldse Krant over een door haar zelf uitgezette wandel-, fiets- of kanoroute.

 

Vijftien bijzondere wandelroutes zijn gebundeld in de Wandelgids Veluwe & Vallei. De gids met routebeschrijvingen, kaartjes, interviews, tips en interessante natuurweetjes verschijnt begin mei en kost dan 17,50 euro.

 

Freelancers van BDUmedia kunnen de gids nu reserveren en betalen dan 12,50 euro. Heb je belangstelling, stuur dan een mail met naam, adres, postcode en woonplaats naar contentmanager Wim Vonk, w.vonk@bdu.nl.

 

(Foto: Annelies Barendrecht)


Geplaatst op 13 april 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.