Websites Noord-Holland live

De titels van het cluster Alkmaar hebben sinds vrijdag een eigen website. Ook boven het Noordzeekanaal wordt het uitgangspunt: snel en actueel via de site en verdieping via de krant. De komende weken worden de platforms met verschillende acties onder de aandacht van lezers gebracht.

Bekijk de sites hier:
schagerweekblad.nl
wieringercourant.nl
alkmaarsweekblad.nl
deduinstreek.nl
nieuwsbladdekennemer.nl
nieuwsbladcastricum.nl
krommenieer.nl
gezinsblad.nl
heldersweekblad.nl
ctrhollandskroon.nl
westfriesweekblad.nl
nieuwsbladdekoerier.nl
nieuwsbladdezaankanter.nl


Geplaatst op 13 oktober 2017

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.