Wedstrijd 'Latjetrap' Veenendaal een groot succes

Veenendaalse voetballers hebben acht maanden lang gestreden om de ‘Latjetrap’-titel. Binnenkort wordt de finale afgewerkt. Het project is een voorbeeld van wat kan ontstaan als (video-)redactie en verkoop samenwerken.

 

Het scenario is eenvoudig. Om de week publiceren we op VeenendaalseKrant.nl een video van een minuut met daarin een Veenendaalse voetballer die vijf keer op de lat probeert te schieten van twee verschillende afstanden. De speler krijgt hier punten voor en zo ontstaat een klassement. In totaal zijn de afgelopen maanden 18 video’s gepubliceerd. Dat heeft ruim 15.000 views opgeleverd, een gemiddelde van 833 views per video!

 

De video’s worden gemaakt door correspondent Jeroen van der Veer. Media-adviseur Dik van de Weerdhof vond in 100% Voetbal Veenendaal een sponsor die het project kostendekkend maakte. Hoofdsponsor 100% Voetbal is zo enthousiast dat vijf prijzen en een grote beker beschikbaar zijn gesteld.

 

We willen het project volgend seizoen voortzetten en kijken ook naar uitbreidingsmogelijkheden bij andere titels. Ook iets voor jouw titel? Neem even contact op met Sanne Koudijs (s.koudijs@bdu.nl) of Boy Imminck (b.imminck@bdu.nl).


Geplaatst op 30 april 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.