Weer verkiezingen in regio Hoofddorp-Haarlemmermeer

In het voorjaar was zo’n beetje iedereen binnen BDU bezig met de gemeenteraadsverkiezingen. In Hoofddorp doet een aantal redacties dat in het najaar nog een keer dunnetjes over!

 

Door de fusie van de gemeenten Haarlemmermeer en Haarlemmerliede & Spaarnwoude gaan de bewoners van die gemeenten op 21 november naar de stembus. BDU heeft twee edities in de nieuwe gemeente: HCNieuws voor het noordelijke deel en Witte Weekblad Nieuw-Vennep voor het zuiden.

 

Omdat wij het kanaal willen zijn waar de bewoners worden geïnformeerd over deze verkiezingen, zijn we 5 maanden voor de verkiezingsdag bij elkaar gekomen voor een plan de campagne. Naast dat de politieke partijen hun uitgangspunten kunnen publiceren, wil BDU ook een handje helpen als het gaat om de opkomst; de gemeente maakt zich daar grote zorgen over.

 

De eerste afspraak met de gemeente is al achter de rug en nu wordt druk nagedacht en gewerkt aan een zo succesvol mogelijke verkiezingscampagne in de edities en op de twee websites.

 

Goede tips zijn van harte welkom!


Geplaatst op 28 juni 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.