Wekelijkse pagina 'Tweede Divisie' in Stad Tiel.nl

Tweede divisie_FC Lienden

De voetbalverenigingen FC Lienden en T.E.C. uit Tiel zijn dit seizoen actief in de Tweede Divisie. Stad Tiel.nl schenkt ‘gepaste aandacht’ aan deze unieke gebeurtenis. Immers: nergens anders in het land zijn twee clubs op zo’n steenworp afstand van elkaar actief op het derde voetbalniveau.

 

 

Beide clubs vallen binnen het verspreidingsgebied van Stad Tiel.nl. De BDU-uitgave brengt daarom vanaf deze week wekelijks een pagina uit over de Tweede Divisie. De ‘clubwatchers’ Han Helmink (T.E.C.) en Henk Roozenboom (FC Lienden) belichten daar de achtergronden van de verenigingen. Online zorgen de twee voor snelle, actuele wedstrijdverslagen.

 

Een samenwerking met beide verenigingen zorgt er tevens voor dat Stad Tiel.nl wekelijks de beschikking heeft over bewegende wedstrijdbeelden én fotomateriaal van alle (uit)wedstrijden. Tenslotte geven rapporteurs van T.E.C. en FC Lienden wekelijks cijfers aan spelers van beide clubs, exclusief voor Stad Tiel.nl.  Deze scores worden gepubliceerd op de pagina en maandelijks wordt daar de tussenstand van de speler van het jaar gegeven. Ook wordt dan de speler van de maand bekendgemaakt. De beste spelers van beide verenigingen worden aan het einde van het seizoen in de schijnwerpers gezet.

 

FC Lienden startte de competitie zaterdag overigens met een 2-1 zege op Jong Vitesse, terwijl T.E.C. de ouverture verloor in en van Katwijk (3-1).

 


Geplaatst op 14 augustus 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.