Wie feliciteer jij met zijn of haar diploma?

Geslaagd

De marketingafdeling van BDUmedia is donderdag gestart met de ‘Geslaagd’ campagne. Ouders, grootouders, ooms en tantes, buren en andere bekenden kunnen de geslaagde scholier verrassen met een felicitatie in de krant.

 

Dit gaat voor de eerste keer via een speciale campagnetool van het zogeheten e-commerce platform. Dat betekent dat gebruikers zelf hun advertentie maken, reserveren en betalen (via iDEAL). Vorige week stond in iedere titel een paginagrote advertentie (zie afbeelding) en een redactioneel artikeltje om mensen te verleiden om een geslaagde te verrassen. ,,De uitslagen zijn donderdagmiddag bekendgemaakt. Het is dus een korte en krachtige campagne van een paar dagen. Online speelt daar ook een belangrijke rol in. Een online artikel en display banners zijn op de sites geplaatst. Ook voeren we fors campagne via Facebook”, vertelt Martijn Pater van de afdeling marketing.

 

Lezers kunnen in de tool kiezen uit twee formaten en per formaat vier templates om hun felicitatie te maken. Klik hier om een kijkje te nemen op één van de landingspagina’s.


Geplaatst op 17 juni 2016

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OVER
BDUmedia

BDUmedia vindt zijn oorsprong in de ‘Barneveldsche Boek-, Courant- en Handelsdrukkerij’, die in 1871 werd opgericht. BDUmedia exploiteert en geeft inhoud aan lokale media en vak- en publieksmedia. Dat doen we met een breed scala van kanalen. Bijvoorbeeld met de gedrukte Barneveldse Krant (die op 7 oktober 2017 op de kop af 146 jaar bestond). Ons mediahuis is een slanke en flexibele organisatie. Van daaruit regisseren en verwerken we de content van onze merken.

  

Meer dan 400 externe producenten (freelancers en ZZP’ers) dragen het merendeel van de inhoud aan. BDUmedia wil met haar lokale media dé nieuwsproducent van Nederland zijn. Het werkgebied strekt zich uit van de Noordzeekust tot aan de Duitse grens. De vak- en publieksmedia, waartoe bijvoorbeeld de tijdschriften Tegel Totaal en Natuursteen behoren, bedienen vooral een selectief lezerspubliek dat behoefte heeft aan hoogwaardige niche-informatie. Naast BDUmedia is er BDUprint. In deze werkmaatschappij worden kranten en tijdschriften gedrukt.